Referenties

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers over mij?

"Jan denkt gevraagd en ongevraagd mee! Verbindt zijn kennis en netwerk aan jouw vraagstuk of als hij van mening is dat dit waarde toevoegt. Zo ook rondom de behoefte van de buurtsportcoaches om meer te willen weten van hoe de gemeente nou eigenlijk werkt. Resultaat: een mooie tweedaagse cursus inclusief gedegen naslagwerk. Jan zijn werkwijze kenmerkt zich door enthousiasme, humor, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en creativiteit. Door zijn inlevingsvermogen en flexibiliteit spreekt hij de juiste taal, ongeacht om wie het gaat. Succes gegarandeerd en voor mij heel fijn om mee samen te werken!'

Brigitte Musters,

programmamanager Landelijke Academie Buurtsportcoaches

"Jan heeft mij als programmamanager met mijn team begeleid in meerdere werksessies. Als Ynnovator is hij goed thuis in creatieve werkvormen met speelse elementen (waaronder LEGO!), waardoor er direct een losse en plezierige sfeer is in de groep. Tegelijkertijd is Jan als getraind programmamanager bedreven in het aanbrengen van structuur in complexe opgaven. In de voorbereiding zorg hij dat resultaat, vorm en inhoud goed op elkaar zijn afgestemd. Kortom: ik kan Jan van harte aanbevelen!"

Guido Jochems,
programmamanager gemeente 's-Hertogenbosch

"Als je Jan vraagt een werksessie of heidag te begeleiden, ben je zeker van een goede voorbereiding. En zeg nou zelf een goede voorbereiding is het halve werk. Jan blinkt uit in het aansturen en helpen van anderen of het geven van advies. Met een nuchtere, ruimdenkende en persoonlijke noot. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en altijd oog voor het gemeenschappelijk doel. En om scherpte te behouden heeft hij diverse creatieve werk- en denkvormen! Ik maak er in de toekomst graag nog eens gebruik van en raad het anderen ook aan."

Stefanie van Mook, Programmamanager Positieve Gezondheid, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

"In het najaar van 2021 hebben wij vanuit PowerUp073 een fijne sessie met Jan gehad waarbij hij ons met creatieve werkvormen aan het denken / aan het werk heeft gezet! Wat gaat goed? Wat kan beter? Welke kant willen we op? Om dit een week later ook weer met het totale team samen te doen! Uit beide sessies zijn we tot mooie inzichten gekomen om komend jaar op door te pakken! Jan is scherp, neutraal, kent het speelveld, is rustig, voelt goed aan wat nodig is, motiveert en is ook bereid om zelf een stapje extra te zetten! En als laatste: heeft humor!"

Marlies Molenaar,
stedelijk coördinator PowerUp073

E-mail verzonden